Galoop Baby Face

Pääsivu

Minä Leena

 

Päiväkirjat

 

 

 

 

 

Olen surffaillut nyt pari yötä netissä ja saanut valtavasti hyvää tietoa Baby Faceista. Niillä on omat fanisivut ja monta kuvagalleriaa. Nukkesarjaa valmistettiin vain kaksi vuotta. Siksi siitä tuli erittäin haluttu keräilykohde. Se on kuulemma Barbien jälkeen keräillyin ja halutuin keräilykohde valloissa. Sarja on kai oikein rakennettu keräiltäväksi: sarjassa on vain parikymmentä nukkea ja kaikki hyvin numeroitu ja lisäksi ne ovat laadukkaita. Lisäksi huomasin Ebayssa, että nukeista jopa maksetaan hintaa. DeeDeekin maksoi yli 300 dollaria. Minua kiinnostaisi täydentää näille originaalit vaatteet.

Baby Face doll # 1 nimeltään So Sweet Sandi

So Sweet Sandilta puuttuu sukat ja kengät. Amerikan markkinoille alunperin toimitetulla Sandilla oli kihara tukka, joka oli koottu pään päälle jollakin muoviruusukkeetta. Hameen helmaosassa oli myös pinkin värinen muoviruusuke. Kengät olivat laventelin siniset ja niissä oli pinkit tyllinauhat. Katso tunnistustiedot fanisivuilta

Baby Face # 2 So Surprised Suzie.

Suzielta puuttuu punainen muovilippis. Katso fanisivujen tunnistus.

 

Kävin kuvaamassa 31.12.2011 Tarjan Baby Face-nuken  ja se osoittautui nukeksi #3 So Happy Heidi. Se oli hauska naurava brunette, jolla oli vaalean ruskeat silmät, joissa oli vihreää keskellä. Todella viehättävä.

Tarja ilmoitti olevansa halukas myymään tämän nuken.

Baby Face # 6 So Sorry Sarah.

Sarahilta puuttuvat valkoiset kengät pinkillä sifonkirusetilla ja päästä kelta/oranssi rusetti ja sydänkoru/lelu.

Baby Face # 7 So Innocent Cynthia.

Hiuksista puuttuu pinkinvärinen rusetti. Amerikan versiolla on pinkit kengät ja valkoinen sifonkirusetti pauloina. Katso fanisivuilta tunnistamistiedot.

Faby Face # 8 So Delightful DeeDee.

DeeDeeltä puuttuvat kaikki vaatteet ja kengät. Sille kuuluu fanisivujen mukaan pinkinvärinen mekko ja keltaiset saappaat. Päässä on jonkinlainen pink päähine.

Toisella DeeDeellä on Happy Friendin lainavaatteet: vaaleansininen haalari ja itsekudottu villatakki.

Haalari in niin sopiva, että epäilen sen kuuluneen nukelle.

Baby Face # 9 So Shy Sherry.

Sherryllä on ollut fanisivujen mukaan päässä joku rusetti. Amerikan versiolla kengät näyttävät kyllä sinisiltä ja saappailta.

Baby Face # 10 So Playful Penny.

Molemmat Pennyt näyttävät täydellisiltä. Niillä on kuitenkin erilaiset kengät, toisella violetit saappaat ja toisella nauhakengät sifonkirusetilla. Fanisivuilla sillä on nauhakengät ja lisäksi hattu on aivan erimallinen kuin näillä molemmilla. Lisäksi Amerikan Pennyllä on taipuisa tukka. Meille on lähetetty lähes kynittyjä kampauksia. Taipuisaan tukkaan saa helposti saparot, helpommin kuin tähän sojottavaan tikkusuoraan kynittyyn päähän.

 

 

Takaisin päiväkirjaan 2010