Kaamosaurinko

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Tänä vuonna joulu sattui keskelle viikkoa, joten pyhät jatkuivat lauantailla ja sunnuntailla. Tavallinenkin työläinen sai viiden vuorokauden loman. Jos oli sitten sisään tehtyjä lomapäiviä, niin muutamalla päivällä saattoi saada kahden viikon loman.

Tänään alkoivat taas hurjat alennusmyynnit, hurjemmat kuin ennen. Kaikki kauppiaat haluavat nyt saada kuluttajien viimeiset vapaat rahat ennen syvemmän laman tuloa. Sama tapahtui maailmanlaajuisesti. Myös asuntojen hinnat putoavat nopeasti. Minulla alkaa sormia syyhyttää. Ostaisinko pienen yksiön? Mökkirahathan ovat kaikki tilillä.

Kävin äidin luona iltapäivällä. Tarkoitus oli leikata hänen tukkansa, mutta hän oli niin väsynyt, ettei jaksanut istua. Hän oli juuri istunut 4 tuntia. Parturointi siirrettiin toiseen päivään. Äiti oli erittäin virkeä ja terävällä tuulella. Kun kerroin, että olimme käyneet alennusmyynneissä, hän ilmoitti myös haluavansa lähteä katselemaan vaatteita ja huonekaluja. Huonekaluja? Olimmehan aikaisemmin suunnitelleet äidin huoneeseen pientä vuodesohvaa, jossa voisi yöpyäkin. Hain aulasta Kalevan ja katselimme yhdessä mainoksia. Äiti halusi tomaatin punaisen sohvan, jonka hinta Iskussa oli 299 euroa. Kotimatkalla kävin Iskussa tutkimassa, millainen sohva oli kysymyksessä. Aivan näppärä! Ajatella, että äiti suunnittelee jo huoneensa sisustusta!

Takaisin päiväkirjaan 2008