Kim 2001

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Tämä lyhyttukkainen Kim tuli vuonna 2001 mallistoon numeroituna Corolle 6-5-F14.  Vuoden 2001 luettelossa Kimin nimenä oli 24132 Nouveau Né doux Libellule, mikä nimi viittaa kankaan kuvioon. Sama nukke oli vielä seuraavana vuonna luetteloissa Kim Mouse-nimellä.  Sillä oli taas hiirikankaasta housut.

Seuraavina vuosina Kim on esiintynyt saparopäisenä Kim Rose-tyttösenä, granulla täytettynä, nykyään nimellä Chouquette Kim (J5862).

Kimillä on vanulla täytetty vartalo ja kiinteät tummanruskeat silmät. Se on 36 cm pitkä. Sillä on samat kasvot kuin kokovinyylisellä Plouf-Kimilläni, mutta tietenkin suuremmat.

Ronjakin tuli ihmettelemään parvekkeelle uutta ihanantuoksuista tulokasta.

26.2.2008

Tytöt tulivat tänään maalaamaan omia taiteilijanukkejaan. Jo viikko sitten Seija oli ruvennut kyselemään, enkö adoptoisi tätä lyhyttukkaista Kimiä hänelle. Saatuani varmuuden Seijan aidoista äidin tunteista pientä aasialaistani kohtaan, heltyi sydämeni ja annoin Kimin adoptiolapseksi oppilaalleni Seijalle, sillä ehdolla, että Kim pääsisi silloin tällöin leikkimään meidän Saparo-Kimin kanssa. Ja olihan Seija harrastanut jo pitkään Kauko-Idän kulttuuria, niin että hän osaa  kasvattaa Kimin niin, että tämä ei kokonaan unohda juuriaan.

 

Takaisin päiväkirjaan.