Pureskeltu Calin

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Tämä vuoden 1995 malliston Calin on kiinteillä silmillä ja granulaattivartalolla. Se on 30 cm pitkä ja siinä on numerointi Corolle: 95-13 F 14. Sen nimi luettelossa on Calin-Malin Tendre. Olen itse ostanut saman nuken umpisilmäisenä Saint Louisista vuonna 2002. Sen nimi oli silloin Paul souris (hiiri) housujen kuvion mukaan. Tämä nukke saa nyt lainata Hiiri-Paulin vaatteita kuvauksissa.

Molemmista käsistä oli pureskeltu pystyssä oleva pikkusormi ja jaloista samoin pienet palat pikkuvarpaista. Onko pureskelija sitten lapsi vai eläin. Aion tänään kysyä sitä Suzannelta, kun ilmoitan nuken saapumisesta. Valitettavasti myös silmässä on vaurio.

Nukkehan maksoi vain 3,90 euroa, mutta postimaksu oli yli 10 euroa. Varmaan lohdutukseksi huonosta kaupasta, Suzanne lähetti minulle lahjaksi 28 cm:n Chou-nuken Corolle 94-4-V10. Vartalossa on vuosiluku 1997. Tämä nukke on muuten ehjä, mutta silmäluomista on maali rapissut. Silmät ovat sulkeutuvat ja siniset. Vuoden 1997 luettelossa tämän nuken nimi on Pti calin bleu tai rose puvun värin mukaan. Olen huutanut tälle alkuperäisen sinisen haalarin.

Vuoden 2002 luettelossa tällä nukella on nimi Chou Julie Rose. Olen aina kaupoissa nauranut Choun paksulle vartalolle. Tämä oli kuitenkin kiva tuttavuus. Ei tarvitse toista Chouta ostaa kokoelmiin, vaatteet vaan.

Jälkeen päin Suzanne lähetti vielä Uuden Vuoden lahjaksi, kuten hän sanoi, kaksi Collen luetteloa vuodelta 2005 ja 2007. Yritin maksaa ne, mutta hän ei antanut.

 

Takaisin päiväkirjaan