Raoul 1998

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Raoul on 30 cm pitkä  Youpi-Calin-nukke vuodeta 1998. Sen tuotenumero on luettelossa 23201. Niskassa on merkki: Corolle : 95-12J12E ja vartalossa etiketti, jossa vuosiluku 1998.

Raoulilla on sukeutuvat kirkkaansiniset silmät ja kanekalontukka. Raoulilla on jalassaan vaaleansiniraitaiset housut, jotka kuuluvat vuoden 1998 vaatemalliin 44651, jota myytiin erikseen. Siihen asuun kuuluisi lisäksi valkoinen neulejakku.

Vartalo on granulaattitäytteinen. Vartalon etuosassa on tasku, missä on äänilaite. Kun nuken heittää ilmaan tai hypityttää sitä polvillaan, se alkaa kikattaa. Samanlainen äänilaite oli eräällä toisellakin nukellani ja se laite jopa toimi.

Raoul sai käyttöönsä nyt saman vuoden vichykangashaalarin no. 44656, jonka nimi on barboteuse toutou (hauva-haalari).

Hyvä näin. Miniplouf sai hauva-essun ja Raoulin puseron, molemmat vuodelta 1998. Essu on robe toutou 44657. Pusero kuulee asuun. Miniploufkin tulee saamaan joskus omat vaatteet, kunhan selvitän, miltä vuodelta Miniplouf Saparopää on. Sitä ei näy missään pikkuluetteloissa ja omistamieni  ammatillisten luettelojen määrä ei ole vielä kattava, täytyy pitäytyä kuluttajaluetteloihin. Missään tapauksessa Plouf ei ole vuodelta 1998, koska Ploufit olivat muuttuneet silloin jo 30-senttisiksi.

Corollen kuvastossa  vuodelta 1998 Raoul on puettu siniseen haalariin ja pipoon.  Sen tuotenumero on 23201. Juuri tämä asu on nyt huudettavissa Ebayssa, mutta myyjä on ilmoittanut myyvänsä vain Ranskaan. Täytyy kerjätä, että hän myisi Suomeen.

Myyjä suostui myymään minulle Suomeen. Kesäkuun 15.päivänä tuli minulle Ranskasta Cecileltä vuoden 1999 nukke nimeltä Fred, sain siltä Raoulille haalarin ja äänilaitteen.

Raoul on nyt onnellinen, kun sai oman haalarin ja äänilaitteen.

Lisäksi 26.6. sain Saksasta  Michaelilta toisen Raoulin, joka on huippukuntoinen äänirasiaa myöten.

Takaisin päiväkirjaan 2009