Sairaalassa

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Äiti söi reippaasti tuomani mansikkaleivoksen, rahkavanukkaan ja pari Trip-menua. Kävimme päivällä ulkona. Paistattelimme päivää auringonpaisteessa sairaalan suojaisella seinustalla. Äidillä ei ollut sairaalassa ulkovaatteita, joten kiedoin hänet vilttiin ja omaan takkiini.

Seuraamme liittyi vanha naapurimme Kaisa, jonka Martta Bebe I:n olin korjannut viime vuoden heinäkuussa (7.7.2007). Vähän vähissä pukeissa Kaisa siinä istuskeli hetken kanssamme. Äitihän on tunnetusti kova auringonpalvoja ja kyllä sen hänen ihostaan huomaa nyt vanhemmiten.

Kaisan poika, Timo, lapsuuden leikkikaverimme, tuli potrettiin esittämään kukkaissiipistä suojelusenkeliä, kun tytöt poseerasivat seinustalla. Ruokakärryt kilisivät jo sisällä käytävällä ja siirryimme kaikki päivällisen kimppuun.

Hymykin sieltä löytyy.

Päivällisen jälkeen puin äidin kunnolla ja lähdimme kaupungille surffailemaan. Kävimme Markun terassilla pullakahveilla ja rullailimme takaisin. Ilta kylmeni nopeasti. Oli luvattu pakkasta yöksi. Minun kypärämyssy päässään äiti muistutti kyllä suuresti karjalaista runolaulajaa Larin Paraskea.

Takaisin päiväkirjaan 2008